G365 Marketingbureau
uitbesteden

G365 Marketing

Online marketing

Wil jij een of meerdere marketingdiensten uitbesteden?

Een breed scala aan online marketing diensten kan worden uitbesteed, waaronder:

SEO uitbesteden, SEA, linkbuilding uitbesteden, copywriting, social media marketing, leadgeneratie en content creatie.

Wil je een marketingbureau inhuren maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen! G365 Marketing  deelt graag handige tips om jou te helpen de juiste keuze te maken. Scroll snel naar beneden om verder te lezen.

Tips Google EAT

Inhoudsopgave

Marketingbureau G365 Marketing

G365 Marketing is een full-service internationaal marketingbureau. Waarom? Omdat de wereld veel groter is dan alleen Nederland. Als je op zoek bent naar een bureau dat zich uitsluitend richt op SEA-campagnes, dan ben je bij G365 aan het verkeerde adres.

In een tijd waarin alles met elkaar verbonden is, geloven wij niet in half werk. Wij kijken naar het grotere geheel in plaats van slechts één aspect van marketing. Wij zijn ervan overtuigd dat je basis marketing eerst op orde moet zijn. Bijvoorbeeld: Het heeft weinig zin om veel verkeer naar een webshop te leiden die niet geoptimaliseerd is voor verkoop. Ja, we zijn eerlijk en direct in onze aanpak. Wanneer iets goed is, bevestigen we dit. En wanneer iets verbeterd kan worden, dan vertellen we je dit ook. Uiteraard met ondersteuning van feiten en data. 

Wat ons onderscheidt van standaard Nederlandse marketingbureaus is onze internationale focus, holistische marketingaanpak en meertaligheid. Wij combineren wereldwijde inzichten en strategieën om jouw merk op alle fronten te versterken. Hierdoor kunnen we niet alleen de lokale Nederlandse markt, maar ook wereldwijde markten effectief bedienen en jouw bedrijf laten groeien.

Wil je weten of wij een match zouden kunnen zijn voor jouw marketing? Plan dan een vrijblijvend gesprek in. 

 

Werkwijze hoe wij marketing aanpakken

In de dynamische wereld van vandaag is marketing verantwoordelijk voor het (uitblijven van) succes van elk bedrijf. Bij G365 Marketing begrijpen we dit als geen ander. Wij bieden een uitgebreide dienst aan voor bedrijven die hun marketingactiviteiten geheel of gedeeltelijk willen uitbesteden, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Waarom kiezen voor G365 Marketing?

Internationale focus: De wereld is ons speelveld. Wij richten ons niet alleen op de Nederlandse markt, maar hebben ook een sterke focus op internationale markten. Onze strategieën zijn ontworpen om jouw merk wereldwijd te laten groeien en floreren.

Holistische aanpak: Bij G365 Marketing geloven we in een 360 graden benadering van marketing. Dit betekent dat we alle aspecten van marketing integreren, van SEA-campagnes en SEO-optimalisatie tot contentcreatie en sociale media management. We zorgen ervoor dat alle onderdelen naadloos samenwerken voor het beste resultaat. Zo is het mogelijk dat we samenwerken met mensen uit je bestaande team of dat we een externe specialist inschakelen uit ons vaste netwerk. Het gaat om het eindresultaat.

Meertaligheid: Onze meertaligheid stelt ons in staat om effectief te communiceren met diverse doelgroepen. Of het nu gaat om campagnes in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans of een andere taal, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap helder en krachtig overkomt.

Datagedreven beslissingen: Wij baseren onze strategieën op feiten en data. Dit betekent dat we voortdurend analyseren en optimaliseren om de beste resultaten te behalen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel; we houden je op de hoogte van wat werkt en wat verbeterd kan worden.

Aanpak op maat: Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden wij oplossingen op maat. We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf en markt, en ontwikkelen vervolgens een strategie die perfect aansluit bij jouw doelen en behoeften. Informeer wel vooraf of wij de juiste partij zijn voor jouw branche. Onze werkervaring is breed maar niet oneindig. Zo beschikken wij bijvoorbeeld niet over medische specialistische kennis zoals mensen met een medische (artsen) opleiding. Wel hebben we marketing ervaring op het gebied van de farmaceutische industrie. 

Onze diensten:

Strategische planning: Wij helpen je bij het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Digitale marketing: Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) tot social media marketing en e-mailcampagnes, wij dekken alle aspecten van digitale marketing. We geven ook regelmatig bijscholing en cursussen op maat aan andere marketeers. Als opfriscursus of complete omscholing.

Contentcreatie: Onze getalenteerde schrijvers, fotograven, videomakers, music producers en webdesigners creëren boeiende content die jouw doelgroep aanspreekt en betrekt. We bieden niet alles aan op het gebied van content. Grafisch ontwerp van een logo of complete huisstijl behoort niet tot ons specialisme. Geen nood. Hiervoor werken we samen met grafische specialisten uit ons vaste netwerk. Zij maken magie met programma´s zoals illustrator.

G365 blinkt uit in het creëren van unieke content die een blijvende indruk achterlaat. Onze content spreekt al je zintuigen aan, zowel visueel als audiovisueel, en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij kunnen bijvoorbeeld een uniek anthem of op maat gemaakte muziek voor jouw merk creëren en deze distribueren naar muziekplatforms zoals Spotify, TikTok, Apple Music en meer dan 30 andere platforms.

Analyseren en rapporteren: We bieden gedetailleerde analyses en rapporten om de effectiviteit van de campagnes te monitoren en continu te verbeteren. We beschikken over toegang tot de beste marketingsoftware zoals Ahrefs, SEMrush, MOZ, Screamingfrog en nieuwe AI-tools.

Het uitbesteden van je marketing aan G365 Marketing betekent dat je kunt rekenen op een partner die jouw succes net zo belangrijk vindt als jijzelf. Met onze internationale focus, holistische aanpak, en data-gedreven strategieën zorgen wij ervoor dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook gewaardeerd wordt. Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

"Succesvolle marketing is geen toeval, het is een strategische combinatie van creativiteit en data-analyse."

Storytelling
Online marketing uitbesteden

"Marketing gaat niet langer over de dingen die je maakt, maar over de verhalen die je vertelt." - Seth Godin.

G365 Marketing

Veelgestelde vragen

Doordat we bijna 20 jaar ervaring hebben, beschikken we over een zeer brede kennis van diverse onderwerpen. 

Vraag ons vooraf, of we ook over ervaring beschikken in jouw niche of branche. Op verzoek delen we graag een passend portfolio.

Online marketing omvat onder andere SEO, SEA, social media marketing, contentmarketing, e-mailmarketing en webanalyse voor een effectieve digitale aanwezigheid.

Verbeter de ROI door duidelijke doelstellingen te stellen, de juiste KPI’s te meten, regelmatige analyses uit te voeren, en de strategie continu te optimaliseren op basis van de resultaten. Samenwerken met een ervaren bureau dat jouw markt goed begrijpt, kan ook bijdragen aan betere resultaten.

De tijd die nodig is om resultaten te zien, varieert afhankelijk van de specifieke marketingactiviteiten en de concurrentie in jouw markt. SEO en contentmarketing kunnen enkele maanden duren voordat significante resultaten zichtbaar zijn, terwijl betaalde advertenties en social media campagnes sneller effect kunnen hebben.

Ja, je kunt ervoor kiezen om specifieke marketingtaken uit te besteden, zoals SEO of social media beheer, terwijl je andere aspecten intern beheert. Dit biedt flexibiliteit en stelt je in staat om gebruik te maken van gespecialiseerde expertise waar nodig.

De samenwerking begint meestal met een kennismakingsgesprek om je doelen en behoeften te begrijpen. Vervolgens wordt een strategisch plan opgesteld en uitgevoerd. Regelmatige communicatie en rapportages zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de voortgang en resultaten.

Hier volgen onze tips om bij de juiste partij je online marketing uit te besteden:

Kostenoverzicht van online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden kan een slimme zet zijn voor bedrijven die expertise willen inhuren om hun online aanwezigheid te verbeteren. Hier is een beknopt overzicht van de kosten die gepaard gaan met het uitbesteden van online marketing:

Diverse diensten: Online marketingbureaus bieden een breed scala aan diensten, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties, sociale media-beheer en contentcreatie.

Pakketten en tarieven: De kosten variëren afhankelijk van het bureau en het gekozen pakket. Tarieven kunnen gebaseerd zijn op uurtarieven, maandelijkse abonnementen of projectgebaseerde prijzen. Bij uurtarieven start een marketingbureau vaak vanaf €50,- per uur. Sommige marketingbureaus die meedoen met prestige lijsten zoals Emmerce kunnen wel €150,- of meer vragen per uur!

Budgetopties: Bespreek met het bureau de beschikbare budgetten en welke diensten binnen dat budget passen. Zo kan er een op maat gemaakt plan worden opgesteld dat aansluit bij de financiële mogelijkheden.

Door verschillende bureaus te vergelijken, kunnen bedrijven de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden die past bij hun behoeften. Het is belangrijk om niet alleen puur naar de kosten te kijken, maar ook naar de verwachte ROI (Return on Investment) van de investering in online marketing.

Het uitbesteden van online marketing biedt bedrijven de kans om zich te richten op hun kernactiviteiten terwijl experts werken aan het vergroten van hun online zichtbaarheid en het genereren van leads en conversies.

Wil je weten wat voor tarief G365 Marketing kan aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt samenwerking met een online marketing bureau?

Een team van experts staat klaar om jouw online marketing te optimaliseren. Profiteer van gespecialiseerde kennis op het gebied van SEO, SEA, social media en meer.

Kennismaking: Leer elkaar kennen en bespreek doelen en verwachtingen.

Voorstel: Ontvang een strategisch plan op maat voor jouw bedrijf.

Uitvoering: Laat het bureau de campagnes beheren en optimaliseren.

Rapportage: Krijg inzicht via tools zoals Ahrefs en SEMrush voor meetbare resultaten.

Evaluatie: Bespreek samen de behaalde resultaten en identificeer groeikansen.

Met een online marketing bureau heb je altijd iemand die met je meedenkt en zich focust op het behalen van succes voor jouw bedrijf.

Door te werken met professionals kun je profiteren van hun ervaring en expertise, wat kan leiden tot aanzienlijke groei voor jouw onderneming.

Investeer in een samenwerking met een online marketing bureau als je wilt dat jouw bedrijf online opvalt en succesvol wordt.

Check welke CMS-platforms

Onze experts zijn bedreven in het verbeteren van de vindbaarheid van de website of webshop door middel van doordachte strategieën.

Bij G365 Marketing beschikken we over uitgebreide ervaring met verschillende Content Management Systemen (CMS). Sinds 2007 werken we met WordPress, een van de meest populaire en veelzijdige CMS-platforms ter wereld. Onze expertise reikt echter verder dan alleen WordPress; we hebben ook diepgaande kennis van en ervaring met andere toonaangevende CMS-oplossingen.

We zijn gespecialiseerd in het bouwen, beheren en optimaliseren van websites op het WordPress-platform. Of het nu gaat om eenvoudige blogs of complexe e-commerce sites, wij hebben de kennis en vaardigheden om jouw WordPress-site tot een succes te maken.

Als je een e-commerce bedrijf runt, is Magento een van de beste keuzes voor een CMS. Wij helpen je bij het opzetten en optimaliseren van je Magento-webshop, zodat je jouw producten effectief kunt verkopen. We werken hiervoor samen met een gecertificeerde Magento agency. 

Wil je meer halen uit je Shopify webshop? We helpen je graag hiermee.

Ben je uit je Shopify website aan het groeien? Dan adviseren je graag op het gebied van een website migratie naar een ander meer volwassen CMS- systeem. 

Lightspeed is een krachtig e-commerce platform dat speciaal is ontworpen voor detailhandelaren en restaurants zonder veel technische kennis. Met onze ervaring in Lightspeed kunnen we je helpen bij het opzetten of optimaliseren van een efficiënte en aantrekkelijke webshop, compleet met voorraadbeheer, klantbeheer en geïntegreerde betalingssystemen. Lightspeed biedt een alles-in-één oplossing die je helpt om je bedrijf soepel te laten draaien.

Je kiest voor Shopware, omdat je de ambitie hebt om te groeien en je op zoek bent naar flexibiliteit. Shopware biedt voordelen in het kader van SEO, contentbeheer, maar ook in gebruiksbeheer. Shopware is geschikt voor zowel startende shops, als MKB organisaties en multinationals. 

Marketingbureau met webdesign en creatieve skills

Door samen te werken met experts van G365 marketing, kun je een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep.

Door je online marketing uit te besteden aan G365 Marketingbureau, krijg je toegang tot een team van experts die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. We weten precies welke strategieën werken om je website hoger te laten ranken in zoekmachines.

Kies een datum uit mijn agenda

Maak een afspraak voor een advies op maat.

Bel of WhatsApp

+31 622119002

SEO strategie