G365 Marketingbureau
hoger in google

G365 Marketing

SEO uitbesteden

Zoekmachine optimalisatie

Waarom SEO uitbesteden?

Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie kan een slimme zet zijn voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten. SEO is een complex en voortdurend veranderend vakgebied dat veel tijd en expertise vereist. Door deze taak aan professionals over te laten, kun jij je concentreren op je kernactiviteiten terwijl je profiteert van de voordelen van een verbeterde online aanwezigheid.

Bij G365 Marketing begrijpen we dat niet elk bedrijf de middelen of kennis heeft om effectieve SEO-strategieën te implementeren. Daarom bieden wij gespecialiseerde SEO services aan die zijn ontworpen om jouw website hoger te laten ranken in zoekmachines. Dit kan leiden tot meer organisch verkeer, hogere conversieratio’s en uiteindelijk meer omzet.

Voordelen van SEO uitbesteden

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het uitbesteden van SEO. Ten eerste bespaart het tijd. SEO is een doorlopend proces dat regelmatige updates en aanpassingen vereist. Door deze taak uit te besteden, kunt u zich richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Daarnaast biedt het uitbesteden van SEO toegang tot gespecialiseerde kennis en tools. Bij G365 Marketing hebben we een team van experts die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken in zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat uw website altijd volgens de beste praktijken wordt geoptimaliseerd.

Een ander voordeel is de meetbare resultaten. Wij bij G365 Marketing geloven in een resultaatgerichte aanpak. Onze SEO services zijn ontworpen om tastbare resultaten te leveren, zoals hogere rankings en meer verkeer. Dit kunt u zelf volgen via gedetailleerde rapportages die wij regelmatig verstrekken.

Hoe werkt SEO uitbesteden?

Het proces van SEO uitbesteden begint meestal met een grondige analyse van uw huidige website en online aanwezigheid. Bij G365 Marketing voeren we een uitgebreide SEO-audit uit om te bepalen waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit omvat het analyseren van uw huidige zoekwoorden, content, backlinks en technische SEO-aspecten.

Na de audit stellen we een op maat gemaakte SEO-strategie op die is afgestemd op uw specifieke doelen en behoeften. Deze strategie kan verschillende elementen bevatten, zoals on-page optimalisatie, content creatie, linkbuilding en technische verbeteringen. Voor meer informatie over wat SEO precies inhoudt, kunt u onze blogpost lezen: Wat is SEO en waarom is het belangrijk?.

Vervolgens implementeren we de strategie en monitoren we de resultaten. Dit omvat het regelmatig bijwerken van uw website en het aanpassen van de strategie op basis van de prestaties. Onze experts zorgen ervoor dat uw website altijd voldoet aan de nieuwste SEO-richtlijnen en best practices.

SEO dashboard met analytics

 

Stappen om SEO uit te besteden

Als je overweegt om SEO uit te besteden, zijn er enkele stappen die je kunt volgen om het proces soepel te laten verlopen. Ten eerste is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren SEO-partner te vinden. Bij G365 Marketing bieden we gratis consultaties aan om te bespreken hoe we je marketingactiviteiten kunnen verbeteren. En wanneer dingen al goed geregeld zijn, zullen we dit ook aangeven. Dit geeft je de kans om onze expertise en aanpak te beoordelen voordat je een beslissing neemt.

Vervolgens is het zaak om duidelijke doelen en verwachtingen te stellen. Wat wil je bereiken met zoekmachine optimalisatie? Of het nu gaat om meer verkeer, hogere conversies of een betere merkbekendheid, het is belangrijk om deze doelen vanaf het begin duidelijk te communiceren.

Een andere belangrijke stap is het regelmatig communiceren met je SEO-partner. Bij G365 Marketing houden we onze klanten op de hoogte van de voortgang en resultaten via gedetailleerde rapportages, meetings en regelmatige updates. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de prestaties van uw SEO-campagnes.

Tot slot is het nuttig om te begrijpen hoe SEO zich verhoudt tot andere digitale marketingstrategieën. Voor een beter begrip van de verschillen tussen SEO en SEA, kun je onze blogpost lezen: SEO vs. SEA: Wat is het verschil?.

Ben je klaar om je online zichtbaarheid te vergroten? Neem vandaag nog contact op met G365 Marketing voor een gratis adviesgesprek. Klik hier om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een betere online aanwezigheid!

Inhoudsopgave

Search Engine Advertising

Onze SEO-diensten omvatten:

Ahrefs

Diepgaande analyse

We beginnen met een grondige analyse van je huidige SEO-prestaties, concurrenten en de markt. Dit helpt ons om kansen te identificeren en een effectieve strategie te ontwikkelen. Dit doen we via professionele marketingsoftware zoals Ahrefs. 

Uitgebreid Keyword onderzoek

 1. Identificatie van relevante zoekwoorden voor je niche of branche.
 2. Analyse van zoekvolume en concurrentie.
 3. Focus op long-tail keywords voor gerichte traffic.
Studio G365 Marketing

Contentcreatie

 1. SEO-geoptimaliseerde inhoud: Wij creëren hoogwaardige, relevante content die is afgestemd op de zoekintenties van je doelgroep. Dit helpt om je positie in zoekmachines te verbeteren.
 2. Diversiteit in formaten: Van blogposts en artikelen tot infographics en video’s, wij zorgen voor een gevarieerd aanbod dat de betrokkenheid van je bezoekers vergroot.
 3. Regelmatige updates: Wij zorgen ervoor dat je website altijd actuele en relevante informatie biedt, wat niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook de SEO-prestaties versterkt.
 4. Keyword integratie: Effectieve integratie van relevante zoekwoorden op een natuurlijke manier, zodat je content zowel voor zoekmachines als voor lezers aantrekkelijk is.
 5. Call-to-Actions (CTA’s): Strategisch geplaatste CTA’s om bezoekers aan te moedigen tot actie over te gaan, zoals het aanvragen van informatie of het doen van een aankoop.
 6. Contentstrategie: Ontwikkeling van een op maat gemaakte contentstrategie die aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van je doelgroep.
Successful webdesigner

Technische SEO

We voeren een grondige technische analyse uit van je website om ervoor te zorgen dat deze snel, veilig en mobielvriendelijk is. Dit verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar ook je zoekmachine rankings. (Posities in Google, bijvoorbeeld)

Belangrijke aspecten van Technische SEO:


Website snelheid: Een snelle laadtijd is belangrijk voor zowel gebruikerservaring als zoekmachine ranking. We optimaliseren afbeeldingen, minimaliseren code en implementeren caching-technieken.

Mobielvriendelijkheid: Met het toenemende gebruik van mobiele apparaten is het essentieel dat websites responsief zijn. We zorgen ervoor dat jouw website op alle apparaten goed presteert.

XML-sitemaps: We creëren en optimaliseren XML-sitemaps, zodat zoekmachines gemakkelijk alle pagina’s van jouw website kunnen vinden en indexeren.

Structured Data: Door gestructureerde gegevens toe te voegen, helpen we zoekmachines om de inhoud van jouw website beter te begrijpen, wat kan leiden tot verbeterde zoekresultaten.

404-pagina’s en Redirects: We identificeren en verhelpen gebroken links, en implementeren 301-redirects om de gebruikerservaring te verbeteren en linkwaarde te behouden.

Bij G365 Marketing hebben we uitgebreide expertise in technische SEO, specifiek voor platforms zoals WordPress en Magento. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw website niet alleen goed presteert, maar ook optimaal is ingericht voor zoekmachines, zodat je de zichtbaarheid en het verkeer kunt maximaliseren.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding strategie

Onze linkbuilding strategie richt zich op het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van relevante websites. Dit versterkt de autoriteit van je website en verhoogt je zichtbaarheid in zoekmachines.

Concurrentieanalyse

We analyseren je concurrenten om inzicht te krijgen in hun strategieën en prestaties. Dit helpt ons om kansen te identificeren en een SEO-aanpak te optimaliseren.

 • Inzicht in de SEO-strategieën van concurrenten.
 • Identificatie van kansen en bedreigingen in de markt.
 • Aanpassing van de strategie op basis van concurrentie-informatie..
SEO resultaten

Maandelijkse rapportages

 • Transparante rapportages over je SEO-prestaties.
 • Inzicht in organisch verkeer en zoekwoordposities.
 • Aanbevelingen voor verdere optimalisatie.

On-Page optimalisatie

Onze experts optimaliseren uw website-inhoud, inclusief titels, meta-beschrijvingen en interne links. Dit zorgt ervoor dat je pagina’s beter scoren in zoekmachines en aantrekkelijker zijn voor bezoekers. Wij zorgen ervoor dat elke pagina een unieke, aantrekkelijke titel en meta-beschrijving heeft die de aandacht van zoekers trekt en de klikfrequentie verhoogt.

 1. Inhoudsstructuur: Gebruik van duidelijke koppen (H1, H2, H3) en bullet points om de leesbaarheid te verbeteren en zoekmachines te helpen begrijpen waar de pagina over gaat.
 2. Keyword Optimalisatie: Strategische plaatsing van relevante zoekwoorden binnen de tekst, koppen en alt-teksten van afbeeldingen om de vindbaarheid te vergroten zonder de leesbaarheid te schaden.
 3. Interne links: Creëren van een netwerk van interne links die bezoekers naar andere relevante pagina’s op je website leidt, wat de gebruikerservaring verbetert en de SEO-waarde verhoogt.
 4. Afbeeldingsoptimalisatie: Compressie van afbeeldingen voor snellere laadtijden en gebruik van beschrijvende alt-teksten om de toegankelijkheid te verbeteren en zoekmachines extra context te bieden.
 5. Mobielvriendelijkheid: Zorgen dat je website goed functioneert op mobiele apparaten, wat essentieel is voor zowel de gebruikerservaring als de ranking in zoekmachines.
 6. Laadsnelheid: Optimalisatie van de laadsnelheid van je pagina’s om de gebruikerservaring te verbeteren en de kans op hogere rankings in zoekmachines te vergroten.

SEO Audit

Het biedt een grondige analyse van je website, identificeert sterke en zwakke punten, en onthult kansen voor verbetering.

Of je nu een gevestigde onderneming bent of net begint, een regelmatige SEO-audit is een onmisbaar onderdeel van je digitale marketingstrategie.

 1. Grondige analyse: Wij voeren een uitgebreide analyse uit van je huidige SEO-prestaties, inclusief technische aspecten, on-page elementen en linkprofiel.
 2. Technische SEO-Inspectie: Controle van laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, en indexeerbaarheid om ervoor te zorgen dat je website optimaal presteert voor zoekmachines.
 3. On-Page evaluatie: Beoordeling van de structuur, inhoud en optimalisatie van elke pagina om te identificeren waar verbeteringen mogelijk zijn.
 4. Keyword analyse: Onderzoek naar de effectiviteit van je huidige zoekwoorden en identificatie van nieuwe kansen om je zichtbaarheid te vergroten.
 5. Concurrentieanalyse: Vergelijking van je SEO-strategieën met die van concurrenten om sterke en zwakke punten te identificeren en strategische aanpassingen voor te stellen.
 6. Contentbeoordeling: Analyse van de kwaliteit en relevantie van je content, met aanbevelingen voor optimalisatie en nieuwe contentideeën.
 7. Rapportage en Aanbevelingen: Levering van een gedetailleerd rapport met bevindingen, inzichten en een actieplan om je SEO-strategie te verbeteren.
Webdesign Project Desk

Conversie optimalisatie

Conversie-optimalisatie is het proces van het verbeteren van de effectiviteit van je website of landingspagina om bezoekers te stimuleren actie te ondernemen, zoals het doen van een aankoop, het invullen van een formulier of het aanmelden voor een nieuwsbrief. Dit proces omvat een combinatie van strategieën en technieken die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en de conversieratio te verhogen.

Bij G365 Marketing bieden we conversie-optimalisatie aan om de effectiviteit van jouw website te verbeteren. We analyseren gebruikersgedrag, optimaliseren de gebruikerservaring en testen verschillende elementen om bezoekers te stimuleren actie te ondernemen. Door aantrekkelijke call-to-actions, relevante inhoud en een gebruiksvriendelijke interface te implementeren, helpen we je om meer conversies te behalen en de waarde van je online verkeer te maximaliseren.

Kies een datum uit mijn agenda

Maak een afspraak voor een advies op maat.

Bel of WhatsApp

+31 622119002

SEO strategie